Houseboat huren: pure ontspanning midden in de natuur

Wilt u een houseboat huren? Bij Jachthaven Westergoot hebben we 2 prachtige La Mare houseboats, waarop u midden in de natuur kunt overnachten. Ze zijn uiterst comfortabel en voorzien van alle faciliteiten die u nodig heeft. Een wijntje drinken bij zonsondergang, sterren kijken op het dak, gewekt worden door de mooie vogels van de Biesbosch: overnachten op een boot is nog nooit zo romantisch geweest!

Hetzelfde comfort als thuis

Een houseboat is een pleziervaartuig dat hetzelfde comfort biedt als thuis. Het jacht is voorzien van een luxe keuken, een stijlvolle designbadkamer en een groot dakterras. We noemen het ook wel een drijvend huisje. De Bed & Breakfast houseboats van Jachthaven Westergoot liggen op een vaste plek in de haven. U kunt genieten van de Dordtse Biesbosch en u bent zó in de mooie Dordtse binnenstad.

Het hele jaar door aangenaam

Een houseboat huren kan het hele jaar door. De boot beschikt namelijk over centrale verwarming, is goed geïsoleerd, heeft dubbelglas en is wintervast. U zult dus geen last hebben van de kou en ook tijdens hete zomerdagen is het er prettig vertoeven. 

houseboat-huren-holland.jpg

Met de houseboat kunt u niet varen, maar wilt u toch de Dordtse Biesbosch verkennen of een tochtje maken door de binnenstad? Huur dan een van onze sloepen.

Neem contact op ▸

De houseboat huren van Jachthaven Westergoot

U kunt bij ons een houseboat huren voor 2 personen en voor 4 personen. De houseboat voor 2 personen is 18 m2 en voorzien van een woonkamer, keuken, terras, slaapkamer en badkamer met toilet. De houseboat voor 4 personen is 32 m2, heeft een woonkamer, keuken, terras, badkamer met toilet en 2 slaapkamers.

Extra faciliteiten

Met de houseboat kunt u niet varen, maar wilt u toch de Dordtse Biesbosch verkennen of een tochtje maken door de binnenstad? Huur dan een van onze sloepen. Wij hebben speciaal voor onze gasten een aantal uitgezette vaarroutes, maar u mag natuurlijk ook uw eigen route bepalen. Hier kunt u een boot reserveren. Wilt u zich liever op een andere wijze verplaatsen? U kunt ook fietsen bij ons huren. De omgeving kent prachtige fietsroutes.

Dordrecht: een oude stad met een rijke geschiedenis

De stad Dordrecht kreeg in 1220 haar stadsrechten. Het is een dus een oude stad met een rijke geschiedenis. Hoogtepunten zijn de Grote Kerk, de Wolwevershaven, het Groothoofd en het stadhuis. Na deze bezichtigingen komt u even tot rust op één van de gezellige terrasjes op het Scheffersplein. Interessante musea om te bezoeken zijn: Huis van Gijn, het Dordts Museum en het Nationaal Onderwijsmuseum.

Houseboat huren bij Jachthaven Westergoot in Dordrecht
Neem contact op ▸

De Dordtse Biesbosch: avontuurlijk en mooi natuurgebied

Het grootste zoetwatergetijdengebied van Europa. Zo wordt de Biesbosch genoemd. U vindt er wilgenvloedbossen, open weides, watervogels, bijzondere planten en bloemen en misschien wel een bever. Naast fietsen of varen met onze sloep kunt u kanoën door de smalle kreekjes en lange wandelingen maken. Laat u vooral verrassen door wat dit ongekend bijzondere natuurgebied u te bieden heeft.

Houseboat huren

Wilt u een houseboat huren van Jachthaven Westergoot? Neem dan contact op via ons contactformulier, per e-mail info@westergoot.nl of per telefoon 078 616 52 01. Jachthaven Westergoot ligt aan de Baanhoekweg 1b in Dordrecht. Deze locatie is zowel te bereiken met het openbaar vervoer als met de auto. Er zijn 3 bushaltes op loopafstand: de Grevelingenweg, de Boterdiepstraat en Zijldiep. Als u met de auto gaat kunt u gratis parkeren op ons ruime parkeerterrein.

Houseboat Flamingo

Houseboat Flamingo

Vaste ligplaats in de haven.
Voorzien van een woonkamer, keuken, badkamer met toilet, 2 slaapvertrekken en terras.

Reserveren ▸

Houseboat Waterlelie

Houseboat Waterlelie

Vaste ligplaats in de haven.
Voorzien van een woonkamer, keuken, badkamer met toilet, slaapkamer en terras.

Reserveren ▸

Scroll naar boven