Extra diensten

Jachthaven Westergoot biedt diverse extra diensten aan. Zo kunnen we aan zo veel mogelijk recreatiewensen tegemoetkomen. We verhuren boten, hebben camperplaatsen, verkopen gasflessen en we treden op als bemiddelaar bij de verkoop van boten.

Bootverhuur

Wilt u een heerlijk dagje varen in de Hollandse Biesbosch? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben een aantal comfortabele boten waarmee u met familie, vrienden of collega’s in het natuurgebied de Biesbosch kunt gaan varen.

U kunt kiezen uit een aantal door ons uitgezette routes of helemaal zelf een route bepalen. Voor de boten heeft u geen vaarbewijs nodig en ze zijn erg gemakkelijk te varen. Eventuele instructie wordt u indien nodig natuurlijk vooraf gegeven.

Meer informatie & reserveren ▸
extra-diensten-bootverhuur-jachthaven-westergoot.jpg
extra-diensten-camperplaatsen-jachthaven-westergoot.jpg

Camperplaatsen

Niet alleen bootliefhebbers maar ook camperliefhebbers zijn welkom bij ons. Onze jachthaven beschikt over 11 camperplaatsen met uitzicht over de jachthaven en een aantal camperplaatsen op het parkeerterrein. Wij bieden u als campergast de volgende faciliteiten aan:

  • Camperplaatsen met uitzicht over de jachthaven
  • Camperplaatsen op het parkeerterrein
  • Alle camperplaatsen zijn voorzien van stroompunten
  • Sanitaire voorzieningen (douche en wc’s)
  • Een met slagboom en hek gesloten terrein (‘s nachts is het terrein gesloten)
  • Mogelijkheid om uw kleding te wassen (tegen betaling)
  • Kantine waar u terecht kunt voor een bak koffie

Het is niet mogelijk om camperplaatsen te reserveren.

Primagaz dealer

Is uw gasfles leeg? Geen probleem. In ons havenkantoor verkopen wij gasflessen. We zijn Primagaz dealer en leveren Primagaz gasflessen.  Deze gasflessen zijn van de allerhoogste kwaliteit, hebben een inhoud van 5 of 10 kilogram en een universele aansluiting. U kunt ze dus prima aansluiten op uw barbecue of boot.

Routebeschrijving ▸
extra-diensten-primagaz-dealer-jachthaven-westergoot.jpg
extra-diensten-bemiddeling-aanbod-jachthaven-westergoot.jpg

Bemiddeling (aanbod)

Wilt u een boot verkopen? Wij zijn Schepenkring jachtmakelaar en hebben een groot netwerk aan mensen die op zoek zijn naar een boot. Als jachtmakelaar streven wij ernaar zo dicht mogelijk bij de door u gewenste prijs te blijven. Het regelen van bezichtigingen behoort ook tot onze taak. Indien u dat wenst kunnen wij u bezichtigingstips geven, zodat u nog meer kans heeft het gewenste bedrag te realiseren.

Bekijk het aanbod ▸Lees meer ▸

Scroll naar boven