Home ›› Bootverhuur Biesbosch Dordrecht

Bootverhuur Biesbosch Dordrecht

Sloep huren voor een dagje varen door de Biesbosch? Dat kan bij Jachthaven Westergoot. Wij verhuren verschillende boten, van 5-persoons tot 12-persoons sloepen. Onze bootverhuur Biesbosch Dordrecht staat bekend om de comfortabele boten met stille motoren die gemakkelijk te besturen zijn. Een dagje vaarplezier met vrienden of familie begint in onze jachthaven.

bootverhuur biesbosch dordrecht jachthaven westergroot houseboat
Huur hier een sloep voor een dagje Biesbosch ▸

Wilt u een dagje uit naar een natuurrijke en rustige omgeving? Dan is de Hollandse Biesbosch een aanrader. De Hollandse Biesbosch ontdekt u het beste vanaf het water. Bij bootverhuur Biesbosch Dordrecht kunt u hiervoor een sloep huren met diverse routes door de Biesbosch. Uiteraard mag u ook uw eigen route bepalen. Langs het water zijn veel aanlegsteigers om aan wal te gaan en midden in de natuur van de rust en stilte te genieten. Met een boek of tijdschrift en een picknickmand is een dagje in de Biesbosch gegarandeerd een succes.

De Biesbosch staat bekend om de kronkelige kreken, wilgenvloedbosssen en de ruige natuur. Door de overhangende bomen, wilgen en bloeiende planten waant u zich in de jungle. Het bijzondere aan het gebied is dat het al 25 jaar het leefgebied van de bever is en ook al zo'n 20 jaar het leefgebied van de zeearend. Houdt uw ogen en oren dus goed open tijdens uw vaartocht door de Biesbosch.

Naast dat de Biesbosch een natuurgebied is, is het ook een recreatiegebied. Hierdoor is het toegestaan om in het water te zwemmen. Heerlijk verkoelend tijdens een warme zomerdag. Al met al zijn er genoeg redenen voor het huren van een sloep bij bootverhuur Biesbosch Dordrecht.

Bootverhuur Biesbosch Dordrecht

De boten van bootverhuur Biesbosch Dordrecht zijn te huur vanuit Jachthaven Westergoot, Baanhoekweg 1b, Dordrecht. Een bootje huren kan zonder vaarbewijs maar de huurder moet wel minimaal 18 jaar oud zijn. De huurperioden van de boten is opgedeeld in dagdelen. Overdag zijn de boten te huur tussen 09.00 uur en 13.00 uur en tussen 13.00 uur en 17.00 uur. In de zomerperiode kunnen de boten ook 's avonds gehuurd worden tussen 17.00 uur en 21.00 uur. 

bootverhuur biesbosch dordrecht sfeerfoto jachthaven westergroot
Huur hier een sloep voor een dagje Biesbosch ▸

Bootverhuur Biesbosch Dordrecht: sloepverhuur

De Breaker Consoleboot is een 5-persoons sloep met zonnedek en ruime zitplaatsen. Stabiel makkelijk te varen met het stuur op de console. De Van Vossen Splitt 600 is een 7-persoons tender met een stille ingebouwde 4-takt motor. De ruime 8-persoons sloepen van Bootverhuur Biesbosch Dordrecht hebben grote zitbanken en veel binnenruimte. Door de helmstokbesturing zijn deze boten makkelijk te bedienen. De Zuidwestersloep 600 is de grootste boot van onze sloepverhuur. Op deze sloep is ruimte voor 12 personen.

Heeft u een camper en wilt u na een dagje varen bij ons overnachten? Dat kan op één van onze camperplaatsen. Jachthaven Westergoot beschikt over 11 camperplaatsen met uitzicht over de haven. Daarnaast hebben wij ook nog enkele camperplaatsen op het parkeerterrein. Alle camperplaatsen zijn voorzien van stroompunten. U kunt gebruik maken van onze sanitaire voorzieningen en er zijn mogelijkheden om uw kleding te wassen. Het terrein is middels een slagboom en hek gesloten.

Wilt u meer informatie over bootverhuur Biesbosch Dordrecht? Neem dan vrijblijvend contact op met Jachthaven Westergoot. U vindt ons precies tussen de historische binnenstad van Dordrecht en de Biesbosch. Bovendien heeft Jachthaven Westergoot ten opzichte van de Brabantse Biesbosch en de rest van Nederland een centrale ligging.

Neem contact op

Scroll naar boven