Home ›› Bootverhuur Biesbosch Dordrecht

Bootverhuur Biesbosch Dordrecht

Sloep huren voor een dagje varen door de Biesbosch? Dat kan bij Jachthaven Westergoot. Wij verhuren verschillende boten, van 5-persoons tot 12-persoons sloepen. Onze bootverhuur Biesbosch Dordrecht staat bekend om de comfortabele boten met stille motoren die gemakkelijk te besturen zijn. Een dagje vaarplezier met vrienden of familie begint in onze jachthaven.

Bootverhuur biesbosch dordrecht sfeerfoto Jachthaven Westergroot
Neem contact op ▸

De Hollandse Biesbosch ontdekt u het beste vanaf het water. Bij bootverhuur Biesbosch Dordrecht kunt u een sloep huren. Een vaarbewijs is niet nodig. U beleeft met een van onze boten een mooie dag op het water in dit schitterende natuurgebied. Er zijn veel aanlegsteigers, maar weinig horecagelegenheden. Zwemmen is in de Biesbosch toegestaan.

Bootverhuur Biesbosch Dordrecht

Naast een ligplaats of passantenplaats kunt u bij Jachthaven Westergoot ook terecht voor het huren van sloepen. Wilt u een heerlijk dagje door de Biesbosch varen? Wij zorgen met bootverhuur Biesbosch Dordrecht dat u met familie en/of vrienden een comfortabele boot tot uw beschikking heeft. Voor de sloepen heeft u geen vaarbewijs nodig en ze zijn gemakkelijk te besturen. Wij geven u desgewenst een instructie. Uw route mag u zelf bepalen, maar we hebben ook enkele routes uitgezet.

Houseboat huren

Behalve bootverhuur Biesbosch Dordrecht heeft Jachthaven Westergoot u nog iets te bieden. Wilt u midden in de natuur overnachten? Dat kan op één van onze twee La Mare houseboats. Ze hebben een vaste ligplaats in de haven van Dordrecht. De houseboats zijn comfortabel en voorzien van alle faciliteiten die u nodig heeft, zoals een woonkamer, keuken, badkamer met toilet, slaapkamer(s) en terras. Ze beschikken over centrale verwarming en zijn goed geïsoleerd, waardoor ze het hele jaar te huren zijn. Met de houseboats kunt u niet varen; huur daarvoor één van onze sloepen.

Bootverhuur biesbosch dordrecht jachthaven Westergroot houseboat
Huur hier een sloep voor een dagje Biesbosch ▸

Bootverhuur Biesbosch Dordrecht: sloepverhuur

De Breaker Consoleboot is een 5-persoons sloep met zonnedek en ruime zitplaatsen. Stabiel makkelijk te varen met het stuur op de console. De Van Vossen Splitt 600 is een 7-persoons tender met een stille ingebouwde 4-takt motor. De ruime 8-persoons sloepen van Bootverhuur Biesbosch Dordrecht hebben grote zitbanken en veel binnenruimte. Door de helmstokbesturing zijn deze boten makkelijk te bedienen. De Zuidwestersloep 600 is de grootste boot van onze sloepverhuur. Op deze sloep is ruimte voor 12 personen.

Heeft u een camper en wilt u na een dagje varen hier overnachten? Dat kan op één van onze camperplaatsen. Jachthaven Westergoot beschikt over 11 camperplaatsen met uitzicht over de haven. Daarnaast hebben wij ook nog enkele camperplaatsen op het parkeerterrein. Alle camperplaatsen zijn voorzien van stroompunten. U kunt gebruik maken van onze sanitaire voorzieningen en er zijn mogelijkheden om uw kleding te wassen. Het terrein is middels een slagboom en hek gesloten. Het is niet nodig om te reserveren, er is altijd een camperplaats voor u beschikbaar.

Wilt u meer informatie over bootverhuur Biesbosch Dordrecht? Neem dan vrijblijvend contact op met Jachthaven Westergoot. Wij beschikken over mooie ligplaatsen en prima faciliteiten. U vindt ons precies tussen de historische binnenstad van Dordrecht en de Biesbosch. Bovendien heeft Jachthaven Westerhaven ten opzichte van de Brabantse Biesbosch en de rest van Nederland een centrale ligging.

Neem contact op

Scroll naar boven