Over Jachthaven Westergoot

Houdt u van de stad en de natuur? Dan heeft Jachthaven Westergoot de ideale ligplaats voor uw motorboot. De jachthaven bevindt zich precies tussen de Hollandse Biesbosch en de historische binnenstad van Dordrecht. En dat is niet het enige. Wat de jachthaven nog unieker maakt, is dat hij een centrale ligging heeft ten opzichte van de Brabantse Biesbosch en de rest van Nederland. Een prima vertrekpunt om de mooiste tochten te maken.

Historie

Op 11 april 1989 nam H.W. van Geenen Jachthaven Westergoot over. Het was voor hem een uitdaging om er een goede, moderne jachthaven van te maken. Dankzij zijn inspanning beschikken we over mooie ligplaatsen en prima faciliteiten. In 1994 namen zijn zoons Joseph en Peter van Geenen de haven over. Jari, Josephs zoon, is in 2018 havenmedewerker geworden.

Team

Joseph en Peter van Geenen zijn de beheerders van de haven. 7 dagen per week, 365 dagen per jaar is er altijd een van de gebroeders van Geenen persoonlijk aanwezig in de jachthaven. Het verlenen van goede service staat bij ons namelijk hoog in het vaandel. We vinden het belangrijk dat iedereen tevreden is over zijn of haar verblijf in de haven en een fijne tijd heeft.

Onze visie

Sinds de overname van Jachthaven Westergoot zijn we voortdurend bezig om de jachthaven te perfectioneren. Wij streven er ook naar om met de tijd mee te gaan en de jachthaven te moderniseren. Het keurmerk De Blauwe Vlag is hier een goed voorbeeld van: een exclusief eco-label waarmee we aantonen dat we zorg dragen voor mooie natuur, veilig en schoon water en een gezond milieu. U bent er dus zeker van dat uw jacht in een veilige, schone jachthaven ligt.

Bereikbaarheid

De jachthaven is goed bereikbaar met de auto, maar ook met het openbaar vervoer. De uitvalswegen naar de mooie binnenstad van Dordrecht zijn eveneens zeer dichtbij. De stadsbus stopt namelijk voor de jachthaven. Ook een avondje uiteten en een dagje shoppen behoren tot de mogelijkheden. Diverse winkels en eetgelegenheden zijn op loopafstand.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over Jachthaven Westergoot? Neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op.

Joseph en Peter zijn 24/7 bereikbaar en helpen u graag. Natuurlijk bent u ook van harte welkom een kijkje te nemen in de jachthaven. We geven u met alle plezier een rondleiding.

Neem contact met ons op ▸

Scroll naar boven