Home ›› Jachthaven Zuid Holland

Jachthaven Zuid-Holland: Westergoot heeft de perfecte ligging

Op de grens van stad en land ligt de mooiste jachthaven van Zuid-Holland: Jachthaven Westergoot. Liefhebbers van zowel stad als natuur halen hun hart op. Door zijn centrale plek is Westergoot dé jachthaven voor Dordrecht en de Biesbosch.

Jachthaven Zuid-Holland is de perfecte locatie

Wat maakt Westergoot zo’n fijne jachthaven voor Dordrecht en de Biesbosch? Natuurlijk de perfecte locatie! De jachthaven bevindt zich namelijk precies tussen de Hollandse Biesbosch en de historische binnenstad van Dordrecht in. De uitvalswegen naar de mooie binnenstad van Dordrecht zijn vlakbij. De jachthaven is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer, de bus stopt namelijk voor de jachthaven. 

Jachthaven Westergoot in Zuid-Holland, Dordrecht
Neem contact op voor meer informatie ▸

Jachthaven Zuid-Holland: alles binnen handbereik

En wat deze jachthaven in Zuid-Holland nog unieker maakt, is de centrale ligging ten opzichte van de Brabantse Biesbosch en de rest van Nederland. Een prima vertrekpunt om de mooiste tochten te maken door deze provincies en de rest van het land. Jachthaven Westergoot is hiervoor de ideale uitvalsbasis.

Wat is er in de omgeving te doen?

Er is meer dan genoeg te doen in de omgeving van Jachthaven Westergoot in Zuid-Holland. Een dagje winkelen in Dordrecht, heerlijk uit eten, varen in De Biesbosch: stad- én natuurliefhebbers vermaken zich hier kostelijk. Verken Dordrecht tijdens de stadswandeling, bekijk de historische havens of geniet van het fantastische uitzicht op het drierivierenkruispunt bij het Groothoofd. Breng vooral ook een bezoek aan het Dordrechts Museum. Wilt u dichterbij de jachthaven blijven? Op loopafstand van de jachthaven kunt u onder andere gezellig gaan bowlenkarten of een balletje slaan op golfbaan Crayestein

Faciliteiten

Jachthaven Westergoot beschikt over eersteklas faciliteiten. Een greep hieruit:

 • 500 ligplaatsen
 • Passantenplaatsen
 • Maximale lengte 20 meter
 • Douches
 • Drinkwater
 • Camerabeveiliging
 • Elektra 220 Volt
 • Steiger voor gehandicapten
 • Bar/Klein restaurant
 • Stortplaats chemisch toilet
 • Aftappunt vuilwatertank
 • Ruime parkeerplaats
 • Camperplaatsen

jachthaven zuid-holland ligplaatsen
Neem contact op voor meer informatie ▸

Passanten

Zoekt u een ligplaats in Zuid-Holland? Passanten zijn van harte welkom om van onze jachthaven gebruik te maken en de prachtige omgeving en natuurlijk De Biesbosch en de stad Dordrecht te komen bekijken. U kunt gebruikmaken van onze sanitaire voorzieningen (douchebeurt €0,50) en elektra. Verder krijgt u een sleutel mee, zodat u na 22:00 uur de haven nog binnen kunt komen. Meer informatie over onze ligplaatsen vindt u hier.

Bootverhuur bij Jachthaven in Zuid-Holland

Een dagje genieten op het water in Zuid-Holland? Jachthaven Westergoot is het juiste adres! We hebben een aantal comfortabele boten waarmee u met familie, vrienden of collega’s in het natuurgebied de Biesbosch kunt gaan varen. Voor de boten heeft u geen vaarbewijs nodig en ze zijn erg gemakkelijk te varen. Meer over bootverhuur vindt u hier.

Van vader op zoon

Jachthaven Westergoot is een bedrijf dat van vader op zoons is doorgegeven. De inspanning die H.W. van Geenen heeft geleverd om van de jachthaven in Zuid-Holland bij Dordrecht een goede, moderne jachthaven te maken is nog overal zichtbaar. We beschikken daardoor over mooie ligplaatsen en voortreffelijke faciliteiten. In 1994 namen zoons Joseph en Peter de jachthaven over en ook Jari, Josephs zoon, is inmiddels zeer betrokken bij de jachthaven. Goede service is voor ons een van belangrijkste zaken. Daarom is zeven dagen per week, 365 dagen per jaar minstens één van de gebroeders Van Geenen persoonlijk aanwezig. Hieronder laten we u alvast wat sfeerbeelden zien.

Neem contact op

Scroll naar boven