Home ›› Camperplaatsen Dordrecht

Camperplaatsen Dordrecht

Bent u van plan om binnenkort een campertocht te maken en zoekt u vast naar goede overnachtingsmogelijkheden in Dordrecht? Dan nodigen wij u uit om gebruik te maken van de camperplaatsen Dordrecht van Jachthaven Westergoot! Met elf camperplaatsen die uitkijken over de prachtige jachthaven én een aantal op het parkeerterrein hebben wij altijd genoeg ruimte voor u om één of meerdere nachten bij ons te verblijven.

Camperplaatsen Dordrecht voorzieningen

Als u gebruik maakt van onze camperplaatsen Dordrecht kunt u gebruik maken van standplaatsen tot en met twintig meter. Deze zijn allen voorzien van water en stroom. Daarnaast hebben wij voldoende sanitaire voorzieningen. U kunt dus gebruik maken van het toilet en een lekkere douche nemen na een lange dag op het water. Tegen betaling is het ook mogelijk om uw kleren te wassen.

camperplaatsen dordrecht
Neem contact op voor meer informatie ▸

Ga erop uit

De meeste van onze camperplaatsen Biesbosch kijken uit over de jachthaven. Zo kunt u heerlijk uitrusten van uw reis terwijl u geniet van het prachtige uitzicht. In onze kantine kunt u zich ook tegoed doen aan een lekkere kop koffie. Wilt u er liever op uit? De stadsbus stopt voor de jachthaven, dus u kunt heel gemakkelijk de binnenstad in. Ga gezellig een avondje uit of ga een dagje shoppen. In de historische stad Dordrecht kunt u volop cultuur snuiven en genieten van de gezellige sfeer.

Dordtse Biesbosch

Uiteraard is er genoeg te beleven in de prachtige omgeving van de camperplaatsen Dordrecht. Op fietsafstand zijn er verschillende winkels, restaurants, cafés en terrassen waar u volop kunt genieten van een hapje of een drankje. Mocht u zelf geen fietsen meegenomen hebben, dan is het op loopafstand van onze jachthaven mogelijk om fietsen te huren bij Nextbike (station 5343).

Vanaf de camperplaatsen Biesbosch kunt u ook direct de prachtige omgeving van de Dordtse Biesbosch verkennen. Op steenworp afstand van de camperplaatsen Biesbosch vindt u diverse wandel- en fietsroutes die u door de prachtige natuur heen leiden.

Natuur, rust en gezelligheid

Na een dag vol activiteiten is het heerlijk om terug te keren naar de rust van de camperplaatsen Dordrecht. Hier kunt u nagenieten van alle indrukken van de dag terwijl u uitkijkt op de haven of een prachtige zonsondergang bewonderen terwijl u lekker ontspant bij de camper. Ervaar de unieke combinatie van natuur, rust en gezelligheid op Jachthaven Westergoot en kom snel eens bij ons langs.

camperplaatsen dordrecht
Neem contact op voor meer informatie ▸

Servicegericht

Wij van Jachthaven Westergoot vinden het uiterst belangrijk dat u constant zo goed mogelijk wordt geholpen. Wij zijn zeer servicegericht en zetten ons ervoor in dat u te allen tijde tevreden bent over uw verblijf. Daarom zijn we altijd in de haven aanwezig en staan we tijdens uw verblijf altijd voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle nodige informatie.

Camperplaatsen Dordrecht altijd beschikbaar

Bent u overtuigd en wilt u gebruik maken van onze camperplaatsen Dordrecht en genieten van al onze faciliteiten? Kom dan graag eens langs voor een of meerdere overnachtingen. Wij hebben altijd camperplaatsen Biesbosch voor u beschikbaar. U hoeft dus niet eens eerst te reserveren! Voor meer informatie of vragen vooraf kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. U bent van harte welkom!

Neem contact op

Scroll naar boven