Home ›› Jachthaven Biesbosch

Jachthaven Biesbosch biedt alle ingrediënten voor een dagje uit

Zin in een dagje uit? Kom dan naar onze jachthaven in de Biesbosch. U kunt bij ons een sloep huren en heerlijk varen in de Hollandse Biesbosch maar u kunt ook uw eigen boot bij ons aanmeren. Naast het varen in de Biesbosch kunnen wij ook campingplaaten faciliteren. Kortom; onze jachthaven biedt alle ingrediënten om optimaal te genieten van de prachtige Biesbosch.

Jachthaven Biesbosch biedt alle gemakken voor een dagje weg

Wat maakt Westergoot zo’n fijne jachthaven voor Dordrecht en de Biesbosch? Natuurlijk de perfecte locatie! De jachthaven bevindt zich namelijk precies tussen de Hollandse Biesbosch en de historische binnenstad van Dordrecht in. De uitvalswegen naar de mooie binnenstad van Dordrecht zijn vlakbij. De jachthaven is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer, de bus stopt namelijk voor de jachthaven. 

jachthaven biesbosch varen
Neem contact op voor meer informatie ▸

Jachthaven Biesbosch verhuurt comfortabele boten

Op een zonnige dag is een activiteit in combinatie met water altijd een goed idee. Jachthaven Biesbosch beschikt over een aantal comfortabele boten waarmee u met familie, vrienden of collega’s in het natuurgebied kunt gaan varen. Is de Biesbosch voor u onbekend? Met onze uitgezette routes zorgen wij ervoor dat u niet zult verdwalen. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf een route uit te stippelen of om het avontuur op te zoeken en te zien 'waar het schip strandt'. Voor het huren van een boot heeft u geen vaarbewijs nodig. Ze zijn makkelijk te besturen en vooraf wordt u altijd voorzien van een goede instructie. Alle informatie over de bootverhuur kunt u hier vinden.

Ligplaats Jachthaven Biesbosch

Bent u op zoek naar een ligplaats voor uw motorboot? Onze jachthaven in de Biesbosch wordt gezien als veilige en schone haven om te verblijven. Als bootbezitter kunt u kiezen uit twee soorten ligplaatsen: een ruimere ligplaats met een zijsteiger of een ligplaats tussen palen. Wij beschikken over genoeg ruimte om schepen tot de 20 meter te kunnen aanleggen. Een afgesloten parkeerterrein, een gezellige kantine en goede sanitaire voorzieningen maken dit tot een uitstekende ligplaats voor uw motorboot.

Een aantal van onze facilitaire voorzieningen op een rij:

 • 500 ligplaatsen
 • Passantenplaatsen
 • Douches
 • Elektra 220 Volt
 • Camerabeveiliging
 • Bar/Klein restaurant

Wilt u een dagje de historische stad Dordrecht ontdekken of een tochtje door de Biesbosch maken? Bij ons kunt u als passant gerust een paar dagen bij ons in de haven verblijven. De mogelijkheid om gebruik te maken van sanitaire voorzieningen en de elektra maken maken dit tot een verblijf zonder zorgen.

jachthaven biesbosch haven
Neem contact op voor meer informatie ▸

Jachthaven in de Biesbosch voor camperliefhebbers

Naast bootliefhebbers, zijn ook camperliefhebbers welkom bij onze jachthaven in de Biesbosch! Onze jachthaven beschikt over 11 camperplaatsen. Allemaal met uitzicht over de haven. Daarnaast hebben wij ook een aantal plaatsen op ons parkeerterrein.

Wordt u onze 'campergast'? Wij bieden u de volgende faciliteiten aan:

 • Alle camperplaatsen zijn voorzien van stroompunten
 • Sanitaire voorzieningen
 • Veiligheid wordt gewaarborgd door een afgesloten terrein met slagboom
 • Wasserij (tegen betaling)
 • Kantine voor een lekkere bak koffie

Onze jachthaven in de Biesbosch is een echt familiebedrijf

In 1994 namen Joseph en Peter van Geenen de jachthaven over van hun vader. Later kwam ook Jari, de zoon van Peter, bij het team. 365 dagen per jaar is er altijd één van hen aanwezig. De jachthaven is een echt familiebedrijf. Dat maakt de jachthaven tot een fijne, gemoedelijke plek om te komen. Het verlenen van goede service vinden wij belangrijk. Het doel is om iedereen een mooi verblijf te verzorgen en weer tevreden te laten vertekken.

Onze jachthaven is ideaal gelegen tussen het natuurgebied de Biesbosch en de stad Dordrecht.

Wilt u meer informatie over onze jachthaven in de Biesbosch? Of heeft u interesse in onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag. Een kijkje nemen bij onze jachthaven in de Biesbosch mag natuurlijk ook. Hieronder laten we u alvast wat sfeerbeelden zien.

Neem contact op

Scroll naar boven