Home ›› Boot Verkopen

Boot verkopen via Jachthaven Westergoot

Varen is altijd al populair geweest in het waterrijke Nederland. De laatste jaren zijn steeds meer mensen gaan varen. Het aantal mensen dat een eigen boot heeft neemt nog steeds toe. De vraag naar vooral gebruikte boten is groot. Wilt u uw boot verkopen? Als jachthaven en jachtmakelaardij zijn wij blijvend op zoek naar aanbod. Als Schepenkring makelaar garandeert Jachthaven Westergoot verkoop van uw boot.

Bij het verkopen van een boot komt heel wat kijken. Het vaartuig moet onder de aandacht van potentiële kopers worden gebracht. Wilt u uw boot verkopen dat moet u qua tijd rekening houden met bezichtigingen door meerdere geïnteresseerden. Een bezichtiging betekent namelijk niet altijd dat de boot verkocht wordt. Bij de uiteindelijke deal moet alles netjes worden afgehandeld met de koper, de nieuwe eigenaar. Wij helpen u bij de verkoop van uw boot en ontzorgen u hiermee.

boot verkopen haven
Neem contact op voor meer informatie ▸

Boot verkopen

Uw boot verkopen zonder zorgen voor u. Dat is het uitgangspunt van Jachtmakelaardij Dordrecht alias Jachthaven Westergoot. Peter, Joseph en Jari van Geenen staan voor u klaar om uw schip te verkopen. Wij brengen uw boot onder de aandacht van bootliefhebbers in Nederland, maar ook wereldwijd. Dit doen wij door uw schip te presenteren in advertenties op populaire sites en in magazines die zijn gericht op de waterliefhebber.

Op zoek naar aanbod

De afgelopen jaren is de vraag naar boten toegenomen. Door de nieuwprijs van jachten en sloepen is er ook veel vraag naar gebruikte boten. Vanwege het grote aantal mensen dat op zoek is naar een boot, zijn wij continu ons aanbod aan het vernieuwen en uitbreiden. Wilt u uw boot verkopen? Jachthaven Westergoot komt graag met u in contact. Door de centrale ligging van onze jachthaven met ruim 500 ligplaatsen, tussen de waterrijke Biesbosch en de Randstad, zijn wij bekend bij de bootliefhebbers in de regio.

boot verkopen varen
Neem contact op voor meer informatie ▸

Boot verkopen via het Schepenkring-netwerk

Jachthaven Westergoot is een Schepenkring jachtmakelaar. Wat betekent dat voor u als u uw boot verkopen gaat? Via het netwerk van Schepenkring is verkoop van uw boot gegarandeerd. Wij zorgen voor een goede presentatie van uw boot in advertenties op relevante websites en in populaire boot magazines. Enkele websites waar wij voor u op adverteren zijn Schepenkring.com, Yachtfocus.com, botentekoop.nl en Yachtworld.com. Ook adverteren wij onder meer in de magazines ‘Boten te Koop’ en ‘Yachtfocus’. Verder ontzorgen wij u door aanwezig te zijn bij de bezichtigingen. Bij verkoop zorgen wij voor de afhandeling met de koper en verkoper.

Wilt u een boot verkopen? Neem dan vrijblijvend contact op met Jachthaven Westergoot. Wij zijn als scheepsmakelaar bij Schepenkring aangesloten. Schepenkring heeft 8 vestigingen verspreid over heel Nederland. De familie Van Geenen is ruim dertig jaar eigenaar van Jachthaven Westergoot en is nu in handen van de broers Joseph en Peter van Geenen. Ook Joseph’s zoon Jari zit in het bedrijf als havenmedewerker. De jachthaven staat bekend om de persoonlijke aandacht, mede omdat minimaal één van ons dagelijks aanwezig is. Jachthaven Westergoot biedt diverse extra diensten aan, zoals de
verkoop van gasflessen en overnachtingen op houseboats. Ook beschikken wij over camperplaatsen met uitzicht over de jachthaven.

Neem contact op

Scroll naar boven