« Terug

Onze houseboats zijn aangemeerd!

houseboat-dordrecht.jpg13 jan 2020

De houseboats zijn aangemeerd bij Jachthaven Westergoot! Er zijn twee bijzondere houseboats per vrachtwagen aangekomen die binnenkort worden gebruikt als Bed & Breakfast. Een unieke ervaring!

Eind 2019 was het dan zover, onze houseboats kwamen per vrachtwagen aan bij Jachthaven Westergoot. Met een dosis geduld, concentratie en een hoge inschattingvermogen, hebben wij op de houseboats van het merk La Mare op het water geplaatst. Deze drijvende huisjes zijn ideaal om te genieten van het water en de natuur. 

houseboat_vrachtwagen_jachthaven_westergoot houseboat_water_in_jachthaven_westergoot houseboat_jachthaven_westergoot houseboat_jachthaven_westergoot

Bed & Breakfast houseboat

We hebben twee verschillende soorten houseboats. We hebben een houseboat voor twee personen (18 m2), voorzien van een woonkamer, keuken, badkamer met toilet, slaapkamer en terras. En we hebben een houseboat geschikt voor vier personen (32 m2), ook deze is voorzien van een woonkamer, keuken, badkamer met toliet, 2 slaapvertrekken en terras.

Op dit moment zijn wij bezig met het inrichten van de houseboats maar het zal niet lang meer duren of de houseboats zijn beschikbaar om te boeken. Houdt hiervoor goed onze website en social media in de gaten. Voor eventuele vragen over de Bed & Breakfast houseboat kunt u contact opnemen via ons telefoonnummer (078) - 6165201

« Terug

Scroll naar boven