« Terug

Leuke activiteiten in Dordrecht tijdens de herfst- en wintermaanden

wat-is-er-te-doen-in-dordrecht.jpg25 okt 2021

De zomermaanden liggen achter ons en de herfst heeft zich aangekondigt. Bij de jachthaven hebben de bomen inmiddels de herfstinten aangenomen en dwarrelen de bladeren rond. Dit zijn de maanden waarin het meestal iets rustiger is in de jachthaven. Maar voor degenen die in de jachthaven verblijven is er genoeg te beleven in en om Dordrecht. Heeft u bijvoorbeeld één van onze houseboaten geboekt en wilt u weten wat er te doen is in Dordrecht? We hebben een aantal activiteiten voor u op een rij gezet.

Herfstwandeling Nationaal Park De Biesbosch - zaterdag 6 november 2021

Op zaterdag 6 november organiseert het Instituut voor Natuurbeschermingseducatie (IVN) een wandeling door de Hoge Biezenplaat in Nationaal Park de Biesbosch. De wandeling is gratis en duurt ongeveer 2 - 2.5 uur. Meer informatie vind u hier. Let op! U dient zich van tevoren aan te melden via excursiesivndordrecht21@gmail.com.

Winters rondje Hollandsche Biesbosch - zondag 14 november 2021

Met een beker warme chocolademelk en een beverkoek genieten van de rust op het water? Dat kan tijdens een Winters rondje Hollandsche Biesbosch met fluisterboot de Sterling. Als het nodig is kunnen de zeilen van de boot naar beneden en zijn er dekentjes tegen de kou. Deze activiteit wordt in de herfst- en wintermaanden meerdere keren georganiseerd. Bekijk de activiteitenkalender van Biesbosch Centrum Dordrecht voor alle data.

Nacht van de scheepsverhalen - donderdag 18 november 2021

De Wolwevershaven en Nieuwe Haven spelen een belangrijke rol in de geschiedenis van Dordrecht. Via de havens kwamen de verhalen naar de stad, toen en ook nu. In deze verhalen ligt het karakter van Dordrecht besloten. Geniet van deze verhalen, theater en muziek tijdens de nacht van de scheepsverhalen.

Wandeling door de Engelse landschapstuin van Landgoed Dordwijk - zaterdag 11 december 2021

Op ongeveer 7 minuten rijden vanaf onze jachthaven vindt u Landgoed Dordwijk. De gidsen van het Instituut voor Natuurbeschermingseducatie (IVN) mogen eens per maand een wandeling door de landschapstuin begeleiden. U kunt hier gratis aan deelnemen. Voor meer informatie en om u aan te melden, klik op de link.

Dordts Wintercircus Royal - donderdag 23 december 2021 t/m zondag 2 januari 2022

Op het evenemententerrein bij de rotonde aan de Laan van Europa in Dordrecht zal dit jaar de 26e editie van het Dordts Wintercircus plaatsvinden. Voor tickets en informatie kunt u terecht op de website van de organisatie.

Wat is er nog meer te doen in Dordrecht?

Wilt u weten wat er nog meer te doen is in Dordrecht en omgeving? Bekijk de uitagenda van InDordrecht of de activiteitenkalender van Biesbosch Centrum Dordrecht. Wij wensen u veel plezier tijdens uw verblijf in onze jachthaven.

« Terug

Scroll naar boven