Home ›› Overnachten Op Het Water

Overnachten op het water: ontdek natuur en stad tijdens één verblijf!

Altijd al eens willen overnachten op het water? Logeer dan in een van de houseboats van Jachthaven Westergoot. Deze “huisjes op het water” hebben een vaste ligplaats in de haven en beschikken over alle faciliteiten die u nodig heeft om comfortabel te overnachten op het water. Kom helemaal tot rust in de omgeving van Dordrecht en de natuurrijke Biesbosch! 

overnachten op het water
Neem contact op voor meer informatie ▸

Overnachten op het water met 2 of 4 personen

Op zoek naar een bijzondere plek om te overnachten op het water? Welkom aan boord van onze houseboats! Deze zijn goed geïsoleerd, voorzien van dubbelglas en beschikken over centrale verwarming. Het is hier dus zowel in de zomer als winter prima toeven.

Onze Houseboat Flamingo is geschikt om met 4 personen te overnachten op het water. U beschikt over een sfeervolle woonkamer, luxe keuken, dakterras, stijlvolle badkamer en 2 slaapkamers. Maar ook met onze Houseboat Waterlelie bent u er met een overnachting op het water even helemaal uit. Dit “huisje op het water” biedt plek voor 2 personen en is ook van alle gemakken voorzien. Zo rust u uit in de slaapkamer en geniet u ‘s avonds van het uitzicht in de sfeervolle woonkamer. Is het een heldere avond? Schroom dan niet ‘s avonds plaats te nemen op het terras voordat het échte overnachten op het water begint! 

Ontdek de natuurrijke Biesbosch met een sloep

Nadat u bent wezen overnachten op het water, raden wij u aan om de veelzijdige omgeving te ontdekken. Het is niet mogelijk om te varen met de houseboat, maar u kunt wel een van onze sloepen huren. Wat dacht u bijvoorbeeld van een rustgevende vaartocht door de Biesbosch? U vaart hier door een doolhof van rivieren en prachtige eilandjes met wilgenbossen. Naast varen kunt u dit veelzijdige natuurgebied ook te voet of per fiets ontdekken. Maar u bent toch al aan het overnachten op het water, daarom raden wij aan de Biesbosch te beleven vanaf het water. Zo bent u hier echt één met de natuur.

Overnachten op het water haven
Neem contact op voor meer informatie ▸

Bezoek de vele bezienswaardigheden van Dordrecht

Bent u aan het overnachten op het water in Dordrecht, verken dan ook zeker het centrum van deze veelzijdige stad. Bezoek bijvoorbeeld een van de monumenten zoals Het Hof, de oude burgemeesterswoning “Huis van Gijn” en de Grote Kerk. Fiets daarnaast eens naar de molens van Kinderdijk en wandel een “Rondje Dordt” waarbij u alle historische plekjes, monumenten en binnenstadshavens tegenkomt. Winkelen doet u in de historische Dordtse straatjes. Achter eeuwenoude gevels vindt u modieuze speciaalzaken en ambachtelijke winkels. Neem plaats in een van de sfeervolle restaurants en bezoek een museum zoals het Dordrechts Museum, Nationaal Onderwijsmuseum of het Museum 1940-1945, waar u alles ontdekt over de gebeurtenissen in Dordrecht tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Overnachten op het water doet u bij Jachthaven Westergoot

Overnachten op het water is nog nooit zo leuk geweest! Huur een modern ingerichte en comfortabele houseboat van Jachthaven Westergoot en beleef zelf hoe het is om te overnachten op het water. U kunt Jachthaven Westergoot goed bereiken met de auto en ook is er een gratis parkeerterrein aanwezig. Komt u met de bus, stap dan uit bij de halte Zijldiep, Grevelingenweg of de Boterdiepstraat. Al deze bushaltes liggen op loopafstand. Neem snel contact op voor de mogelijkheden via het contactformulier, per mail of telefonisch via 078 616 52 01.

Neem contact op

Scroll naar boven