Home ›› Slapen Op Een Boot

Slapen op een boot

Overnachten op het water is een ervaring die iedereen een keer moet beleven. Slapen op een boot in een bijzonder stukje natuur kan op de houseboats van Jachthaven Westergoot. Ontdek de prachtige Biesbosch, behalve van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat, ook ’s nachts. Verken overdag de natuurrijke omgeving te voet, per fiets of per sloep. Huur één van onze sloepen voor een rustige vaartocht door de uitgestrekte Biesbosch.

Onze houseboats liggen op een vaste ligplaats in de haven, dus u heeft geen last van een wilde golfslag. De houseboats zijn een soort lodges op het water. Tussen Nationaal Park De Biesbosch en Dordrecht vindt u onze moderne jachthaven met mooie ligplaatsen en prima faciliteiten. De ligging maakt Jachthaven Westergoot tot een ideaal vertrekpunt voor mooie tochten. Onze veilige en schone jachthaven beschikt over het keurmerk De Blauwe Vlag. Dat is een exclusief eco-label voor stranden en jachthavens dat aangeeft dat wij betrokken zijn bij de zorg voor schoon en veilig water, mooie natuur en een gezond milieu. Er zijn dus genoeg mogelijkheden voor dagtripjes als u kiest voor slapen op een boot. Ontdek de historische binnenstad van Dordrecht of ontdek in één van onze sloepen de Biesbosch: een doolhof van rivieren en prachtige eilandjes met wilgenbossen.

slapen op een boot waterlelie
Neem contact op voor meer informatie ▸

Slapen op een boot

Bent u benieuwd naar unieke manier van overnachten op een boot in een bijzonder natuurgebied? Huur dan één van de houseboats van Jachthaven Westergoot voor een overnachting. Slapen op een boot is een keer iets anders dan een overnachting in een hotel of op een camping. Het is zowel zomers als ’s winters goed toeven op onze boten. De houseboats beschikken namelijk over centrale verwarming en zijn voorzien van dubbelglas. Hierdoor zijn ze goed geïsoleerd. Wie wil niet aangenaam overnachten op het water, midden in de natuur?

Waterlodges Flamingo en Waterlelie

Onze houseboats zijn zoals gezegd lodges op het water, dus waterlodges. We hebben 2 mooie La Mare houseboats waarop u kunt overnachten in de verhuur. Dankzij de vaste ligplaatsen in de haven overnacht u comfortabel op het water. Slapen op een boot wil dus prima lukken.

Houseboat Flamingo is geschikt voor 4 personen. Houseboat Waterlelie biedt ruimte voor 2 personen. De boten hebben een strak design en een modern interieur. De Flamingo is voorzien van een woonkamer, keuken, badkamer met toilet, 2 slaapruimtes, terras en dakterras. Dankzij het dakterras geniet u van een nog beter uitzicht over het water. De Waterlelie is voorzien van een woonkamer, keuken, badkamer met toilet, slaapkamer en terras.

slapen op een boot houseboat
Neem contact op voor meer informatie ▸

Slapen op een boot: reserveer direct

Bent u enthousiast geworden over het slapen op een boot? Ziet u uzelf een wijntje drinken bij zonsondergang en wakker worden midden in de natuur? U kunt een overnachting op een boot direct online reserveren. Onze Bed & Breakfast houseboats liggen op een vaste plek in de jachthaven, waar u voldoende privacy geniet.

Wilt u liever eerst meer informatie over slapen op een boot? Wij helpen u graag verder! Neem contact op met Jachthaven Westergoot.

Neem contact op

Scroll naar boven