Home ›› Slapen Op Een Boot

Slapen op een boot

Overnachten op het water is een ervaring die iedereen een keer moet beleven. Slapen op een boot in een bijzonder stukje natuur kan op de houseboats van Jachthaven Westergoot. Ontdek de prachtige Biesbosch, behalve van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat, ook ’s nachts. Verken overdag de natuurrijke omgeving te voet, per fiets of per sloep. Huur één van onze sloepen voor een rustige vaartocht door de uitgestrekte Biesbosch.

Onze houseboats liggen op een vaste ligplaats in de haven, dus u heeft geen last van een wilde golfslag. De houseboats zijn een soort lodges op het water. Jachthaven Westergoot ligt precies tussen de Hollandsche Biesbosch en Dordrecht. Er zijn dus genoeg mogelijkheden voor dagtripjes als u kiest voor slapen op een boot. Ontdek de historische binnenstad van Dordrecht of verken in één van onze sloepen de Biesbosch: een doolhof van rivieren en prachtige eilandjes met wilgenbossen.

slapen op een boot waterlelie
Neem contact op voor meer informatie ▸

Slapen op een boot

Bent u benieuwd naar unieke manier van overnachten op een boot in een bijzonder natuurgebied? Huur dan één van de houseboats van Jachthaven Westergoot voor een overnachting. Slapen op een boot is een keer iets anders dan een overnachting in een hotel of op een camping. Het is zowel zomers als ’s winters goed toeven op onze boten. De houseboats beschikken namelijk over centrale verwarming en zijn voorzien van dubbelglas. Hierdoor zijn ze goed geïsoleerd. Wie wil niet aangenaam overnachten midden in de natuur?

Waterlodge

Onze houseboats zijn eigenlijk lodges op het water, dus waterlodges. De boten hebben een strak design en een modern interieur. Slapen op een boot wil prima in de ruime slaapvertrekken van de boten. U heeft een prachtig uitzicht over het water. Op het dakterras van houseboat Flamingo geniet u van een nog beter uitzicht. In een waterlodge overnacht u comfortabel op het water.

slapen op een boot houseboat
Neem contact op voor meer informatie ▸

Slapen op een boot: Houseboat

Bij Jachthaven Westergoot hebben wij twee La Mare houseboats in de verhuur. De comfortabele boten zijn voorzien van een woonkamer, een luxe keuken en een stijlvolle badkamer. De Waterlelie heeft één slaapkamer en de Flamingo heeft twee slaapvertrekken. Drink een wijntje bij zonsondergang en wordt wakker midden in de natuur. Slapen op een boot is romantischer dan u denkt! U kunt een overnachting op een boot direct online reserveren. Onze Bed & Breakfast houseboats liggen op een vaste plek in de jachthaven, waar u voldoende privacy geniet.

Wilt u meer informatie over slapen op een boot? Neem dan contact op met Jachthaven Westergoot. Tussen Nationaal Park De Biesbosch en Dordrecht vindt u onze moderne jachthaven met mooie ligplaatsen en prima faciliteiten. De ligging maakt Jachthaven Westergoot tot een ideaal vertrekpunt voor mooie tochten. Onze veilige en schone jachthaven beschikt over het keurmerk De Blauwe Vlag. Dat is een exclusief eco-label voor stranden en jachthavens dat aangeeft dat wij betrokken zijn bij de zorg voor schoon en veilig water, mooie natuur en een gezond milieu.

Neem contact op

Scroll naar boven